Anda Dealer Public Gold Yang Belum Ada Website?

Memperkenalkan publicgold.me, direka khas untuk dealer Public Gold, 100% personalized.

Kenapa PublicGold.me?

214 dealers, 51,263 visits so far

5 Kelebihan PublicGold.me

Tak perlu kemahiran teknikal seperti domain, hosting dan wordpress. Anda hanya perlu share link sahaja!

#1 Domain name hot - PublicGold.me

Nama publicgold.me sangat cantik. Domain ini dibeli sebagai inisiatif untuk membantu dealer Public Gold buat promosi

Website ini bersifat neutral, tidak memihak kepada mana-mana group. Asalkan anda dealer sah Public Gold, anda layak memiliki website ini

Anda akan dimasukkan ke dalam support group, latest update akan diumumkan di situ dan ada marketing tips percuma!

#2 Imej, Whatsapp, Social Media Anda

Yes, tak perlu susah-susah nak buat website sendiri. Imej, contacts, dan link media sosial anda akan dipaparkan di dalam website Public Gold dot me anda

#3 Memaparkan harga live Public Gold

Website ini dilengkapi dengan harga akaun emas GAP dan emas fizikal termasuk set dinar dan gold bar 24k. Sama seperti di website rasmi Public Gold.

#4 Dilengkapi informasi Public Gold

Kelebihan menyimpan emas, info korporat Public Gold, jadual caj premium, pematuhan syariah, bayaran secara FPX, Gold In Transit dan banyak lagi termasuk foto emas Public Gold dan FAQs. Senang cerita, anda tak perlu dah nak explain panjang-panjang kepada prospek. Share je link anda!

The good thing is, website ni akan ditambahbaik dari masa ke semasa based on feedback anda dan latest info yang diterima daripada Public Gold.

#5 Button Daftar Terus Dengan Introducer Code Anda

Butang Daftar Percuma telah disediakan buat prospek yang berminat terus mendaftar. Website anda akan terus link dengan registration form dengan introducer anda.

Live Demo

214 website so far!

Klik mana-mana foto dealer di bawah untuk live demo

En Ameid

PublicGold.me/pggold2u

Alhamdulillah 2 customer baru terus register hari ini .. dari web ...tq tuan ... terbaik ..

Danna

PublicGold.me/dannaemas

Alhmdulillah.. Syukur.. Memudah lagi kami bagi info kepada customer2 dan prospects baru nak tahu tentang Emas..

Dr Ros Rose&Gold

PublicGold.me/rose.n.gold

Done. Terimakasih Tuan. Sangat menghargai nya..

Jacklyn

PublicGold.me/ohmygold

Sangat menghargai sebab kat luar nak dapat proper website pasti ada caj mahal mahal & perlu ilmu yang cukup. Tq tuan bagi peluang & share untuk semua

Noor Azuana

PublicGold.me/bondagold

Subhanallah terbaik, I so love it!

Chik Wan

PublicGold.me/chikwangold4u

Baik terima kasih... terus dapat 1 orang nak join.. baru post jaa

Posisi Details Anda

Berikut kedudukan semua details anda:

Ruang Atas Website

Butang Daftar Percuma

Butang Whatsapp

Ruang Bawah Website

Pakej Website PublicGold.me

Pakej 1 Bulan

RM19 / bulan

  • RM19 sebulan
  • Renew setiap bulan

Pakej 5 Tahun

RM600 / 5 tahun

  • RM10 sebulan - paling jimat
  • Renew setiap 5 tahun

3 LANGKAH MUDAH MOHON WEBSITE

Claim personalized website anda, domain publicgold.me/namaanda

LANGKAH #1

Buat payment
PAKEJ 1 BULAN: RM19 atau
PAKEJ 1 TAHUN: RM180 atau
PAKEJ 5 TAHUN: RM600
ke salah satu akaun di bawah:

MAYBANK 162357289027
(MUHAMMAD MUHAIMIN BIN MOHD ISA)
CIMB 7003980046
(MUHAMMAD MUHAIMIN BIN MOHD ISA)

Penting: Masukkan PG Code di ruang reference


LANGKAH #2

Whatsapp slip bayaran + PG Code anda ke
0122302158 (MUHAIMIN)


LANGKAH #3

Isi form di sini


MAKLUMAT PERNIAGAAN

NAMA PERNIAGAAN:
MUHAMMAD MUHAIMIN BIN MOHD ISA
NO PENDAFTARAN:
202003333652 (003199172-A)