Public Gold Malaysia Dealers

Anda Dealer Public Gold?

Memperkenalkan publicgold.me, direka khas untuk dealer Public Gold, 100% personalized.

Kenapa PublicGold.me?

1,134 dealers, 2,874,272 visits so far

5 Kelebihan PublicGold.me

Tak perlu kemahiran teknikal seperti domain, hosting dan wordpress. Anda hanya perlu share link sahaja!

#1 Domain name hot - PublicGold.me

Nama publicgold.me sangat cantik. Domain ini dibeli sebagai inisiatif untuk membantu dealer Public Gold buat promosi

Website ini bersifat neutral, tidak memihak kepada mana-mana group. Asalkan anda dealer sah Public Gold, anda layak memiliki website ini

Anda akan dimasukkan ke dalam support group, latest update akan diumumkan di situ dan ada marketing tips percuma!

#2 Imej, Whatsapp, Social Media Anda

Yes, tak perlu susah-susah nak buat website sendiri. Imej, contacts, dan link media sosial anda akan dipaparkan di dalam website Public Gold dot me anda

#3 Memaparkan harga live Public Gold

Website ini dilengkapi dengan harga akaun emas GAP dan emas fizikal termasuk set dinar dan gold bar 24k. Sama seperti di website rasmi Public Gold.

#4 Dilengkapi informasi Public Gold

Kelebihan menyimpan emas, info korporat Public Gold, jadual caj premium, pematuhan syariah, bayaran secara FPX, Gold In Transit dan banyak lagi termasuk foto emas Public Gold dan FAQs. Senang cerita, anda tak perlu dah nak explain panjang-panjang kepada prospek. Share je link anda!

The good thing is, website ni akan ditambahbaik dari masa ke semasa based on feedback anda dan latest info yang diterima daripada Public Gold.

#5 Button Daftar Terus Dengan Introducer Code Anda

Butang Daftar Percuma telah disediakan buat prospek yang berminat terus mendaftar. Website anda akan terus link dengan registration form dengan introducer anda.

Live Demo

1134 website so far!

Klik mana-mana foto dealer di bawah untuk live demo

Pn Yuzlin

PublicGold.me/AkaunEmas

Actually saya dah dapat 3 FL dari web Tuan ni. Saya rasa effortless sangat.. betulĀ² membantu

En Ameid

PublicGold.me/pggold2u

Alhamdulillah 2 customer baru terus register hari ini .. dari web ...tq tuan ... terbaik ..

En Hizam

PublicGold.me/andakgold

Dari website saya dah dapat dalam 220 sejak dari mula advertise

Pn Farah

PublicGold.me/FarahSimun

Saya dah close 3 orang, prospek dah ada 10 orang

Pn Norhazalin

PublicGold.me/Norhazalin

Alhamdullilah..setiap hari ada customer masuk untuk pendaftaran

Danna

PublicGold.me/dannaemas

Alhmdulillah.. Syukur.. Memudah lagi kami bagi info kepada customer2 dan prospects baru nak tahu tentang Emas..

Jacklyn

PublicGold.me/ohmygold

Sangat menghargai sebab kat luar nak dapat proper website pasti ada caj mahal mahal & perlu ilmu yang cukup. Tq tuan bagi peluang & share untuk semua

Noor Azuana

PublicGold.me/bondagold

Subhanallah terbaik, I so love it!

Chik Wan

PublicGold.me/chikwangold4u

Baik terima kasih... terus dapat 1 orang nak join.. baru post jaa

Posisi Details Anda

Berikut kedudukan semua details anda:

Ruang Atas Website

Butang Daftar Percuma

Butang Whatsapp

Ruang Bawah Website

Claim Website PublicGold.me

Ikuti 2 langkah mudah: